Червневий борщ з молодих овочів. Рецепт дня
Особливість цього борщу в тому, що він вариться з городини, яка щойно з’являється на грядках.…
Особливість цього борщу в тому, що він вариться з городини, яка щойно з’являється на грядках.…
В Совдепії ставлення до їжі було особливим. Не знаю, що на це вплинуло, але їсти…
Світле свято Воскресіння Христового неможливо уявити без писанок та ароматної випічки. При цьому святковий стіл…
Шарлотка у класичному варіанті робиться з яблук та запеченого білого хліба. Проте уже давно ця…
Інгредієнти: 120 г цукру, 60 мл води, 1 ч. л. ванільного цукру, 5 г желатину,…
Старі львів’яни винесли зі свого дитинства одну з найхарактерніших приваб Львова – запах і смак…
Взимку купувати свіжі овочі не лише дорого. На смак вони також відрізняються від літніх, адже…
В Україні для шкільних їдалень з’явиться рецептурний збірник, за яким можна буде приготувати 500 страв. Про це…
Популярний лижний курорт пропонує страви різних кухонь світу. Сезон зимового відпочинку в розпалі, тож «Главком»…
Львівський сирник – один із легендарних десертів, який подають у низці кав’ярень міста. Окрім того,…