Цей рецепт я попросила в подруги. Вона завжди готує скумбрію за особливим рецептом, вся справа в маринаді.
Такої смачнезної рибки ви ще не їли. Ось рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді!
В такому маринаді скумбрія не поступається за смаком червоній рибі.
Інгредієнти:
-
- Скумбрія (заморожена, розморозити) 2 шт
- цибуля ріпчаста за смаком
- вода 250 мл
- гвоздика 6 шт
- перець горошком дрібка
- перець запашний мелений 1/3 ч л
- зерна коріандру дрібка
- сіль 2 ч л
- цукор 0,5 ч л
- олія соняшникова 2 ст л
- оцет яблучний 2,5 ст л
Приготування:
Скумбрію почистити, порізати на шматочки. Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію, кип’ятити 1 хв на повільному вогні.
В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити розсолом, маринадом. Залишити краще на добу маринуватися.
Приємного апетиту!
Підтримайте проект на Patreon
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ:кулінарія