Найсмачніша скумбрія. Таємниця в особливому маринаді

Цей рецепт я попросила в подруги. Вона завжди готує скумбрію за особливим рецептом, вся справа в маринаді.

Такої смачнезної рибки ви ще не їли. Ось рецепт скумбрії, запеченої в секретному маринаді!

В такому маринаді скумбрія не поступається за смаком червоній рибі.

Інгредієнти:

    • Скумбрія (заморожена, розморозити) 2 шт
    • цибуля ріпчаста за смаком
    • вода 250 мл
    • гвоздика 6 шт
    • перець горошком дрібка
    • перець запашний мелений 1/3 ч л
    • зерна коріандру дрібка
    • сіль 2 ч л
  • цукор 0,5 ч л
  • олія соняшникова 2 ст л
  • оцет яблучний 2,5 ст л

Приготування:

Скумбрію почистити, порізати на шматочки. Воду закип’ятити, додати туди сіль, цукор, гвоздику, перець горошком і мелений, коріандр, олію, кип’ятити 1 хв на повільному вогні.

В кінці влити оцет. Остудити. Цибулю порізати півкільцями. Рибу скласти в миску упереміш з цибулею, залити розсолом, маринадом. Залишити краще на добу маринуватися.

Приємного апетиту!

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.