Смачна і ситна пісна страва, яка готується з простих інгредієнтів. Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами. Готується він дуже швидко і обов’язково сподобається вашим рідним.
Інгредієнти для рулету
- 700 грамів картопляного пюре
- 300 грамів печериць
- 3 столові ложки крохмалю
- 1 морквина
- 1 цибулина
- пучок зелені
- олія для смаження
- мелений чорний перець
- сіль.
Як приготувати рулет
Печериці почистити і порізати шматочками.
Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.
Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.
Зелень помити і добре просушити, дрібно порізати.
В розігріту сковорідку з олією покласти цибулю, смажити до прозорого кольору і додати моркву, перемішати і покласти порізані печериці, смажити до готовності, поперчити, посолити і перемішати.
Картопляне пюре перемішати з крохмалем.
Деко застелити пергаментом і викласти картопляне пюре, розрівняти по всій поверхні і поставити в розігріту духовку. Пекти при температурі 180º близько 15 хвилин.
Дістати з духовки і викласти на картопляну заготовку овочеву начинку, посипати порізаною зеленню і загорнути в рулет.
Рулет залишити на деко з пергаментом, змазати його олією і поставити в духовку. Пекти ще 15 хвилин при температурі 180º.
Дістати з духовки та, коли повністю охолоне, порізати на порційні шматочки.
Підтримайте проект на Patreon