Вівторок, 8 жовтня

Картопляний рулет з грибами та овочами

Смачна і ситна пісна страва, яка готується з простих інгредієнтів. Якщо у вас залишилось картопляне пюре, не поспішайте його викидати, а приготуйте рулет з грибами та овочами. Готується він дуже швидко і обов’язково сподобається вашим рідним.

Інгредієнти для рулету

  • 700 грамів картопляного пюре
  • 300 грамів печериць
  • 3 столові ложки крохмалю
  • 1 морквина
  • 1 цибулина
  • пучок зелені
  • олія для смаження
  • мелений чорний перець
  • сіль.

Як приготувати рулет

Печериці почистити і порізати шматочками.

Моркву почистити, помити і натерти на крупній тертці.

Цибулю почистити, помити і дрібно порізати.

Зелень помити і добре просушити, дрібно порізати.

В розігріту сковорідку з олією покласти цибулю, смажити до прозорого кольору і додати моркву, перемішати і покласти порізані печериці, смажити до готовності, поперчити, посолити і перемішати.

Картопляне пюре перемішати з крохмалем.

Деко застелити пергаментом і викласти картопляне пюре, розрівняти по всій поверхні і поставити в розігріту духовку. Пекти при температурі 180º близько 15 хвилин.

Дістати з духовки і викласти на картопляну заготовку овочеву начинку, посипати порізаною зеленню і загорнути в рулет.

Рулет залишити на деко з пергаментом, змазати його олією і поставити в духовку. Пекти ще 15 хвилин при температурі 180º.

Дістати з духовки та, коли повністю охолоне, порізати на порційні шматочки.

Джерело

 


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.