Рулет зі скумбрії з яйцем і морквою виходить просто приголомшливий.
Необхідні продукти:
- два яйця;
- близько 20 грам желатину;
- філе скумбрії;
- дві моркви;
- спеції на свій смак.
Процес приготування:
- Цей рулет зі скумбрії з желатином почнемо готувати з риби. Якщо у вас тушка, то її необхідно обробити, якщо філе, то промити, трохи підсушити.
- Потім прямо на нього всипаємо вказану кількість желатину, додати сіль і інші приправи за своїм бажанням.
- Яйця і моркву відварити до готовності, зазвичай йде близько 10 хвилин після початку кипіння води.
- Готову моркву натираємо і укладаємо на одну половинку філе, зверху підуть яйця, розрізані на частини.
- Прикриваємо все другим шматком риби, обмотуємо харчовою плівкою, а потім ще й ниткою. Можна зробити кілька проколів зубочисткою.
- Те, що вийшло, варимо 20 хвилин, даємо трохи охолонути і прибираємо в холодильник на кілька годин.
Підтримайте проект на Patreon
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ:кулінарія