Інгредієнти:
- тісто листкове 400 г
- шоколад чорний 150 г
- шоколадна паста Nutella 3 ст. ложки
- ванільний цукор 2 ч. ложки
Приготування:
Плитку чорного шоколаду поламати на дрібні шматочки і розтопити в мікрохвильовці або на водяній бані. Додати шоколадну пасту Nutella і ванільний цукор. Перемішати до однорідної маси, остудити. Готове листкове тісто розкласти на рівній сухій поверхні і розморозити. Тісто для слойок-равликів змастити шоколадною масою.
Згорнути рулетом і покласти на кілька хвилин у морозилку. Розрізати рулет з шоколадною начинкою на шматочки завтовшки 1 см. Застелити деко папером для випічки, викласти вироби з листкового тіста.
Випікати в розігрітій до 190 градусів духовці до золотистого кольору. При подачі равлики з шоколадом можна посипати цукровою пудрою.
Підтримайте проект на Patreon
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ:кулінарія