п`ятниця, 4 жовтня

Легке крихке печиво. Смак з дитинства. Готувати мене навчила моя улюблена бабуся

Легке крихке печиво. Готувати мене навчила моя улюблена бабуся. Тоді мені було років 8-9. 

Це печиво багато з нас пам’ятають з дитинства. Готувати мене навчила моя улюблена бабуся. Тоді мені було років 8-9.

Згадала про них і приготувала для своїх рідних. Вийшли вони такі ж смачні, як у бабусі …

складові

  • 200 гр. вершкового масла.
  • 2,5 склянки борошна
  • 1 яйце
  • 1 стакан цукру.
  • 0.5 ч.л соди.

Рецепт приготування

Яйце змішати з цукром і содою. Все добре розтерти і перемішати.

Додати масло кімнатної температури. Перемішати до однорідної маси.

Додати борошно. Теж все перемішати і швидко замісити тісто.

Розкачати пласт товщиною 8 мм. Вuрізати печиво (я вuрізала склянкою).

Випікати в духовці 8-10 хвилин!

Печиво не повинно сильно кришитися.

Зверху воно буде хрустіти всередині залишиться злегка м’яким.

Смачного!

Джерело

 


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.