п`ятниця, 29 березня

Чебуреки з черемшею

Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. На ринку пучок черемші можна придбати всього за кілька гривень. А яка вона смачна!

Інгредієнти для чебуреків

Для тіста:

  • борошно 300 гр
  •  вода (гаряча) 200 гр
  •  олія 2 ст. ложки
  • сіль 1 ч ложка
  • цукор за смаком.

Для начинки:

  • картопля (варена)5-6 картоплин,
  • зелена цибуля пучок,
  • черемша пучок,
  • сіль, перець.

Як приготувати чебуреки з черемшею

Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику.

Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу.

Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.

Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем).

На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою).

Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.

Джерело

 

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.