Черемша містить утричі більше вітаміну С, ніж лимони. На ринку пучок черемші можна придбати всього за кілька гривень. А яка вона смачна!
Інгредієнти для чебуреків
Для тіста:
- борошно 300 гр
- вода (гаряча) 200 гр
- олія 2 ст. ложки
- сіль 1 ч ложка
- цукор за смаком.
Для начинки:
- картопля (варена)5-6 картоплин,
- зелена цибуля пучок,
- черемша пучок,
- сіль, перець.
Як приготувати чебуреки з черемшею
Борошно заварити окропом з олією, сіллю і цукром. Вимісити, остудити 6–10 год в холодильнику.
Для начинки посмажити зелену цибулю, наприкінці готування додати черемшу.
Відразу вимкнути і розмішати з вареною картоплею.
Тісто тонко розкачати, вирізати кола (можна блюдцем).
На половину кола викласти начинку, щільно з’єднати краї (можна виделкою).
Смажити на олії з двох боків до золотистої скоринки.
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ:кулінарія