Складові:
- Какао-порошок – 3 ст. л.
- Вершкове масло – 1 ст. л.
- Згущене молоко – 1 банка
Приготування:
У каструлі середніх розмірів на середньому вогні змішайте какао, вершкове масло і згущене молоко.
Варіть, помішуючи, поки суміш не загусне, близько 7-10 хвилин. Зніміть з вогню і дайте постояти, поки суміш достатньо не охолоне.
Розкачайте маленькі кульки, можна прикрасити їх, обвалявши в різних посипках (наприклад кокосовій стружці, цукровій пудрі, подрібнених горішках, шоколадних або різнокольорових кондитерських посипках).
Смачного!
Підтримайте проект на Patreon
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ:кулінарія