Хакери опублікували сценарій заключній серії “Гра престолів”

Повний зміст усіх серій сезону, включаючи заключний епізод “Дракон і вовк”, потрапило в мережу

Хакери, раніше які зламали внутрішню мережу телеканалу HBO, виклали в інтернет подробиці заключного епізоду сьомого сезону серіалу “Гра престолів”, повідомляє видання Wrap.

За даними видання, повний зміст усіх серій сезону, включаючи заключний епізод “Дракон і вовк”, було викладено в мережу під назвою “Шоста хвиля витоків HBO”. Хакери також надіслали зміст всіх епізодів, включаючи заключний, виданню Independent. Документ з повним змістом серій містить близько 20 сторінок, він датований 26 квітня 2016 року і призначався для внутрішнього використання.

Також зловмисники виклали в мережу контракти людей, задіяних в зйомках.

Раніше повідомлялося, що телеканал HBO піддався хакерській атаці, в результаті якої, в тому числі, був викрадений сценарій ще не вийшовшого на той час епізоду “Гра престолів”.

Телесеріал “Гра престолів” знято по фентезі-циклу Джорджа Мартіна “Пісня льоду і полум’я”. Дія романів і серіалу відбувається на двох вигаданих континентах, де ряд аристократичних родів змагаються за панування над Сім’ю королівствами Вестерос, в той час як всьому людству загрожує знищення через нашестя потойбічних сил.

Творці серіалу отримали 38 престижних премій “Еммі”. Це найпопулярніший серіал в портфоліо НВО і один з найбільш популярних телесеріалів в історії.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.