Субота, 21 грудня

Бендерики з капустою та м’ясом. Дуже смачно і просто в приготуванні

Бендерики – це ще один оригінальний спосіб приготування млинців.

Я дуже люблю цю смачну страву. Обсмажені на олії, в муці та яйці, бендерики мають смачну скоринку. Крім того, це економний рецепт. Тому рекомендую спробувати домашні бендерики з капустою, гляньте на фото – як апетитно!

Для млинців
яйця 1 шт.
молоко 0,7 л
мука 2 скл
сіль, спеції за смаком
Начинка для бендериків
капуста 1 шт
цибуля 1 шт
копчений бочок 100 г
томатна паста 1 ст.л.
сіль за смаком

Як приготувати бендерики

Приготувати тісто. Посмажити млинці. Капусту, цибулю і копчений бочок порізати. 

На сковороду дати трошки олії. Кілька хвилин посмажити бочок і цибулю, додати капусту, посолити, перемішати.

Додати ½ скл. води, накрити кришкою і тушити, час від часу помішуючи.

Коли капуста стане м’якою, додати томатну пасту, перемішати і ще трохи потушити до готовності. Готову начинку накладати на млинці, складати «трикутничком».

Кожен бендерик вмокнути в муку і яйце, та обсмажити з обох сторін на олії до золотистого кольору. Подавати теплими.

Смачного!


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.