Бендерики – це ще один оригінальний спосіб приготування млинців.
Я дуже люблю цю смачну страву. Обсмажені на олії, в муці та яйці, бендерики мають смачну скоринку. Крім того, це економний рецепт. Тому рекомендую спробувати домашні бендерики з капустою, гляньте на фото – як апетитно!
Для млинців | |
---|---|
яйця | 1 шт. |
молоко | 0,7 л |
мука | 2 скл |
сіль, спеції | за смаком |
Начинка для бендериків | |
капуста | 1 шт |
цибуля | 1 шт |
копчений бочок | 100 г |
томатна паста | 1 ст.л. |
сіль | за смаком |
Як приготувати бендерики
Приготувати тісто. Посмажити млинці. Капусту, цибулю і копчений бочок порізати.
На сковороду дати трошки олії. Кілька хвилин посмажити бочок і цибулю, додати капусту, посолити, перемішати.
Додати ½ скл. води, накрити кришкою і тушити, час від часу помішуючи.
Коли капуста стане м’якою, додати томатну пасту, перемішати і ще трохи потушити до готовності. Готову начинку накладати на млинці, складати «трикутничком».
Кожен бендерик вмокнути в муку і яйце, та обсмажити з обох сторін на олії до золотистого кольору. Подавати теплими.
Смачного!
Підтримайте проект на Patreon