Неділя, 6 жовтня

Яблучні булочки до чаю. Готуються елементарно!

Напекти ціле деко булочок за 25 хвилин дуже просто! Так-так, підбадьорити себе пишною випічкою у вихідний можна завжди.

Ми підготували для вас рецепт рум’яного яблучного задоволення без дріжджів і довгого ліплення.

Отже, пропонуємо спекти незвичайні булочки з начинкою, яку не потрібно ховати в середині виробів: кубики фруктів просто змішуються з основою. Виходить неймовірно смачно!

Складові:

Яблуко – 4 шт.

Пшеничне борошно – 500 г

Цукор – 120 г

Яйце – 4 шт.

Вершкове масло – 200 г

Ванільний цукор (за смаком).

Розпушувач – 1 ч.л.

Приготування:

Яйця збийте, потім додайте розтоплене вершкове масло. Помішуючи, введіть цукор і ванілін.

Маленькими порціями додайте борошно, змішане з розпушувачем. Потім додайте в тісто нарізані маленькими кубиками яблука.

Застеліть деко пергаментом і ложкою викладіть на нього тісто, відступаючи приблизно по 5 см між виробами.

Духовку розігрійте до 200 градусів, поставте булочки випікатися протягом 10-15 хвилин.

Вітаємо, смачна рум’яна випічка вже красується на вашому столі і чекає, коли ви притрусите її цукровою пудрою.

Такі булочки можна спекти зі сливами, абрикосами, сухофруктами – експериментуйте!

 


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.