Вівторок, 3 грудня

Рецепт на вихідні: рубаний м’ясний рулет з солодким перцем

Пропонуємо вам блюдо з простих продуктів, але з своєрідною родзинкою.

М’ясний рулет з начинкою зі смаженого солодкого перцю з пікантною ноткою каперсів.

Інгредієнти для рубленого м’ясного рулету з солодким перцем:

Для фаршу:

  • свинячий фарш — 1,2 кг;
  • зерниста гірчиця — 1 ст.л.;
  • невелика цибулина — 1 шт.;
  • часник — 2 зубчики; яйце — 1 шт.;
  • сіль і перець — за смаком.

Для начинки:

  • цибулина — 1 шт.;
  • червоний перець — 3 шт.;
  • часник — 2 зубчики;
  • сіль і цукор — за смаком;
  • панірувальні сухарі — 2-3 ст.л.;
  • каперси — 1 ст.л.

Спосіб приготування рубленого м’ясного рулету з солодким перцем: Готуємо м’ясну частину. Дрібно рубаємо цибулю і часник. Кладемо в миску з фаршем, додаємо гірчицю, яйце, сіль і перець за смаком. Гарненько перемішуємо.

Готуємо начинку. Цибулю і перець дрібно рубаємо. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 2-3 хвилини. Додаємо солодкий перець і смажимо до м’яко хрусткого стану, близько 5 хвилин. Кладемо дрібно нарізаний часник і смажимо ще півхвилини.

Перекладаємо в миску, додаємо сухарі і дрібно нарубані каперси, солимо за смаком. Перемішуємо.

Фарш викладаємо у формі прямокутника на подвійний лист фольги. Поверх фаршу кладемо начинку.

Згортаємо, починаючи з того боку, до якої ближче начинка. Загортаємо у фольгу і закручуємо краї, щоб вийшов циліндр.

Перекладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, приблизно 35-40 хвилин. Наприкінці хвилин на 5 збільшуємо нагрів духовки до максимуму, знімаємо фольгу з рулету і даємо йому зарум’яниться. Або колеруємо рулет на сильно розігрітій сковороді. Даємо полежати 10 хвилин, потім нарізаємо і подаємо. Смачного!

Джерело


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.