Пропонуємо вам блюдо з простих продуктів, але з своєрідною родзинкою.
М’ясний рулет з начинкою зі смаженого солодкого перцю з пікантною ноткою каперсів.
Інгредієнти для рубленого м’ясного рулету з солодким перцем:
Для фаршу:
- свинячий фарш — 1,2 кг;
- зерниста гірчиця — 1 ст.л.;
- невелика цибулина — 1 шт.;
- часник — 2 зубчики; яйце — 1 шт.;
- сіль і перець — за смаком.
Для начинки:
- цибулина — 1 шт.;
- червоний перець — 3 шт.;
- часник — 2 зубчики;
- сіль і цукор — за смаком;
- панірувальні сухарі — 2-3 ст.л.;
- каперси — 1 ст.л.
Спосіб приготування рубленого м’ясного рулету з солодким перцем: Готуємо м’ясну частину. Дрібно рубаємо цибулю і часник. Кладемо в миску з фаршем, додаємо гірчицю, яйце, сіль і перець за смаком. Гарненько перемішуємо.
Готуємо начинку. Цибулю і перець дрібно рубаємо. У сковороді на середньому вогні розігріваємо 2 ст.л. рослинного масла. Кладемо цибулю і смажимо, помішуючи, 2-3 хвилини. Додаємо солодкий перець і смажимо до м’яко хрусткого стану, близько 5 хвилин. Кладемо дрібно нарізаний часник і смажимо ще півхвилини.
Перекладаємо в миску, додаємо сухарі і дрібно нарубані каперси, солимо за смаком. Перемішуємо.
Фарш викладаємо у формі прямокутника на подвійний лист фольги. Поверх фаршу кладемо начинку.
Згортаємо, починаючи з того боку, до якої ближче начинка. Загортаємо у фольгу і закручуємо краї, щоб вийшов циліндр.
Перекладаємо на деко і відправляємо в попередньо розігріту до 200 градусів духовку і запікаємо до готовності, приблизно 35-40 хвилин. Наприкінці хвилин на 5 збільшуємо нагрів духовки до максимуму, знімаємо фольгу з рулету і даємо йому зарум’яниться. Або колеруємо рулет на сильно розігрітій сковороді. Даємо полежати 10 хвилин, потім нарізаємо і подаємо. Смачного!
Підтримайте проект на Patreon