п`ятниця, 29 березня

Повітряні сирники в духовці: дуже смачно і ще й корисно

Сирники виходять повітряними та тануть у роті. І дуже швидко готуються! Даний рецепт ще дуже хороший тим, що можна сміливо експериментувати з кількістю інгредієнтів.

Кожен раз, коли я готую, міняю пропорції, вони завжди виходять вдалими: додавала менше яєць, масла, сметани, цукру, тільки манка за рецептом.

Щільність і легкість залежать від сметани: чим менше сметани, тим щільніше вони виходять.

Час приготування: 30 хвилин

Кількість порцій: 12

Складові:

-сир – 200 г,

-ванілін – щіпка,

-цукор – 3 ст. л.,

-сметана – 5 ст. л.,

-яйца – 2 шт.,

-манка – 3 ст. л.,

-2 ст. л вершкового масла м’якого,

-1 ч. л. розпушувача

Приготування:

1. Спочатку сир змішаємо з цукром, ваніліном і яйцями.

2. Потім додамо масло, манку, розпушувач і сметану.

3. Ретельно перемішуємо до однорідності.

4. Викладаємо тісто в формочки.

5. Ставимо в розігріту до 180-200* духовку на 20-30 хв.

6. Сирники остудити, акуратно дістати з формочок.

Вдалих експериментів і смачного!

За матеріалами appetitno.net

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.