Кабачки “Для зятя”

Закусочний варіант кабачків, який вам сподобається. У страву додаватимемо інші овочі, кунжут та зелень. Легка кабачкова страва однаково смачна в гарячому і в холодному вигляді.

Інгредієнти для кабачків:

  • кабачки – 900 г;
  • морква та солодкий перець – по 1 шт.;
  • цибуля – 2 шт.;
  • сіль, перець – за смаком;
  • зелень, часник – за смаком;
  • кунжут – 2 ст. л.

Процес приготування:

Кабачки миємо, просушуємо і ріжемо кружальцями.

Також кружальцями ріжемо моркву.

Цибулю ріжемо тонкими півкільцями або чвертями.

Перець ріжемо соломкою.

Зелень беремо до смаку і дрібно рубаємо.

Кабачки обсмажуємо на олії до рум’яності по півхвилини з кожного боку і викладаємо.

Моркву обсмажуємо трохи довше, по кілька хвилин з кожного боку і також викладаємо.

Обсмажуємо цибулю до напівпрозорості та викладаємо.

Перець також швидко смажимо.

Складаємо всі овочі разом у сковороду, додаємо кунжут, сіль та перець, ароматні трави та подрібнений часник. Перемішуємо і готуємо близько 2 хвилин.

Викладаємо на блюдо і подаємо до столу.

Таку оригінальну та легку закуску можна подавати з відвареною молодою картоплею або картоплею, запеченою в духовці, а також із соусом із майонезу, часнику та зелені.

Джерело: Куховарити.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.