п`ятниця, 29 березня

Бендерики з капустою та м’ясом. Дуже смачно і просто в приготуванні

Бендерики – це ще один оригінальний спосіб приготування млинців.

Я дуже люблю цю смачну страву. Обсмажені на олії, в муці та яйці, бендерики мають смачну скоринку. Крім того, це економний рецепт. Тому рекомендую спробувати домашні бендерики з капустою, гляньте на фото – як апетитно!

Для млинців
яйця1 шт.
молоко0,7 л
мука2 скл
сіль, спеціїза смаком
Начинка для бендериків
капуста1 шт
цибуля1 шт
копчений бочок100 г
томатна паста1 ст.л.
сільза смаком

Як приготувати бендерики

Приготувати тісто. Посмажити млинці. Капусту, цибулю і копчений бочок порізати. 

На сковороду дати трошки олії. Кілька хвилин посмажити бочок і цибулю, додати капусту, посолити, перемішати.

Додати ½ скл. води, накрити кришкою і тушити, час від часу помішуючи.

Коли капуста стане м’якою, додати томатну пасту, перемішати і ще трохи потушити до готовності. Готову начинку накладати на млинці, складати «трикутничком».

Кожен бендерик вмокнути в муку і яйце, та обсмажити з обох сторін на олії до золотистого кольору. Подавати теплими.

Смачного!

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.