п`ятниця, 19 квітня

Вражаючий виступ Романа Зозулі! Заради нього іспанські ЗМІ перейшли на українську мову

Зозуля веде Альбасете у Прімеру. Фанати готові носити його на руках.

Роман Зозуля переписує історію Альбасете. Українець в Іспанії за короткий період подолав шлях від ізгоя до супермена, якого готові носити на руках. Екс-форвард Дніпра став визначною фігурою на піренейських полях, і байдуже, що наразі лише у Сегунді, пише Інформер.

Хоча другий за силою іспанський дивізіон навряд чи сильно поступається чемпіонатам Франції або Португалії, які перебувають одразу за великою європейською четвіркою. Конкуренція та середній рівень клубів тут значно вищий, ніж у згаданих першостях.

Не вірите? Погляньте на верхню частину турнірної таблиці, де за першу сходинку відчайдушну боротьбу ведуть щонайменше 7 клубів.

У середовищі історичних іспанських команд абсолютно комфортно почувається український футболіст. Зозуля вважається справжньою зіркою Сегунди, без перебільшення. Тепер не лише фанати Альбасете, але й деякі популярні ЗМІ відкрито називають нашого форварда гравцем рівня Прімери. Перформанс Романа на андалусійській арені Нуево Арканхель дозволив «Механічному сиру» очолити чемпіонські перегони.

Зозулю нахвалювали усі, журналісти, преса, фанати, але найбільше відзначилось одне з провідних спортивних видань провінції Кастилія-Ла-Манча El Digital de Albacete. Журналіст Начо Лопес присвятив екс-нападнику Дніпра окремий матеріал, написавши заголовок статті українською (!). Ода розпочинається словами «вражаючий Зозуля».

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: