Українці здобули вже 17 медалей на Європейських іграх-2019

На Європейських іграх-2019 в Білорусі українські спортсмени завойовують медаль за медаллю.

Упродовж другого дня змагань наша збірна виборола одинадцять нагород, – пише Український Інтерес.

Два “золота” українці отримали в легкій атлетиці: змішана естафетна четвірка 4х400 метрів – Данило Даниленко, Тетяна Мельник, Анна Рижикова, Олексій Поздняков; змішана комбінована естафета 800 метрів – 600 метрів – 400 метрів – 200 метрів: Євген Гуцол, Ольга Ляхова, Олексій Поздняков і Яна Качур.

Скарбничка української команди також поповнилася чотирма срібнимимедалями. Нагороду здобув Олег Омельчук за кульову стрільбу, Анна Плотіцина була другою в забігу на 100 метрів з бар’єрами. Також “срібло” вибороли самбістка Катерина Москальова, представниці групових вправ у художній гімнастиці Анастасія Возняк, Аліна Бихно, Діана Мижерицька, Валерія Юзвьяк та Тетяна Довженко.

Бронзові медалі на Європейських іграх взяли українська грація Влада Нікольченко у вправах з обручем і булавами, Марина Бех-Романчук – легка атлетика, стрибки у довжину, Галина Ковальська – самбо, Богдан Бондаренко – легка атлетика, стрибки у висоту.

Наразі в української збірної 17 нагород: 5 золотих, 6 срібних та стільки ж бронзових медалей. Наші спортсмени посідають третю сходинку у загальному командному заліку. Європіада завершиться 30 червня.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.