п`ятниця, 19 квітня

Українською: Усик вразив незвичним новорічним привітанням

Абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі Олександр Усик (16-0, 12 КО) записав привітання для фанатів. На відео наш боксер звернувся до шанувальників українською мовою.

“Дорогi співвітчизники! Напередоднi Нового року хочу побажати вам здоров’я, сил, наснаги, посмiшок. Любiть одне одного! Поважайте одне одного. Нехай у вас, у нас, у всiх все буде добре. Миру вам i добра. З Новим роком, Україно!” — розповів боксер на відео, чим приємно всіх здивував.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

З Новим Роком, Україно!!!🎄 Happy New Year!!!🎊 #usyk #usyk17 #happynewyear #lomus #akblapin #2019 #ukraine #happy #laplandia #usyksportswear

Допис, поширений Usyk Aleksandr (@usykaa)

Фоловери Усика в коментарях захопилися таким привітанням (орфографія і стилістика збережені)

“Фігасє пацан затріщав державною? Котіровочка! Зі святом!! Красава, українською супер!”, “Молодець! Усик справжній патріот! Ми з тобою від бою, де б ти не бився, українці будуть палко підтримувати, разом з тобою співати гімн на кожній арені. І нехай наш жовто-блакитний прапор здіймається після кожного бою!” — пишуть користувачі.

Також не залишився без уваги шанувальників Усика і невеличкий курйоз, який стався під час запису. Дитина боксера втомилася чекати і декілька разів за кадром голосно закричала: “Покатай, тату!”.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.