Українська легкоатлетка підкорила Instagram вражаючим трюком

Українська легкоатлетка, яка виступає у стрибках у довжину, учасниця літніх Олімпійських ігор 2016 Марина Бех показала вражаючий трюк.

Відео вона опублікувала у своєму Instagram, пише Styler.

Саме так проходять звичайні тренування 22-річної спортсменки. У ролику Марина з легкістю долає всі перешкоди на своєму шляху. Легкоатлетка стрибає з посмішкою, чим і умилила своїх шанувальників.

“Я люблю долати бар’єри. Я можу перестрибнути планку висотою 1,07 см і 1,15 см”, – підписала вона відео. Ролик подивилися 100 тисяч користувачів. Нагадаємо, що Марина Бех володіє неофіційним титулом найкрасивішої легкоатлетки України. Вона є бронзовою призеркою юніорського чемпіонату Європи і фіналісткою Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро.

Марина займається легкою атлетикою вже 7 років.

“Спорт – це моє життя. Я не уявляю своє життя без спорту. Так важкого і з присмаком адреналіну, але такого рідного”, – поділилася вона Молода спортсменка горить бажанням тренуватися, досягати успіху і щодня підкорювати нові вершини в житті і в спорті.

“Я бачу перспективи і можливість добре заробляти. Але вважаю, що від будь-якої роботи треба отримувати задоволення, тому для мене легка атлетика одночасно є і роботою, і хобі”, – сказала вона.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.