п`ятниця, 29 березня

«Україна — моя країна, ви мене не виженете»: Усик відповів на критику у свій бік

Український боксер Олександр Усик відреагував на критику у свій бік, зокрема через зйомку у російському фільмі про православну віру.

Своє відеозвернення спортсмен опублікував в Instagram, – пише Громадське.

Усик зазначив, що не зміг відповісти одразу, бо святкував День перемоги.

Загалом головний лейтмотив його звернення — конфлікти всередині країни розділяють український народ, але це ні до чого доброго не призведе.

«Моя країна — Україна — і я тут живу, я тут народився, тут виріс. Якби я хотів кудись поїхати, я би це вже давно зробив. Я не хочу нікуди їхати і ви мене нікуди не виженете, тому що це моя країна. Не розділяйте людей. Телеканали, не виривайте з контексту», — сказав спортсмен.

Також він нагадав про свої здобутки.

«Я довго йшов до того, аби завойовувати титули для країни, для своєї країни. Так, я це роблю для себе, але я привожу їх у країну, і завдяки цьому країну знають. Прапор підіймається, ми привозимо титули, тривалий час це відбувається. А ви розділяєте країну — на віруючих, не віруючих. Ви кажете, у що мені вірити. Я — самостійна одиниця», — зазначив Усик.

Він наголосив, що має право на свій погляд. Також він нагадав про засудження участі у російському кіно.

«В кіно показано, як бог змінив моє життя і життя тих учасників, які знімалися у фільмі. Я можу зніматися у будь-яких фільмах і де завгодно. Ми ж демократична держава, ми будуємо демократію. Ми прагнемо стати демократичним суспільством», — сказав Усик.

Також боксер закликав не погрожувати йому і не виривати інформацію про нього з контексту, зокрема ЗМІ. Крім цього, спортсмен вважає, що ЗМІ могли б платити йому роялті за те, що вони збільшують аудиторію завдяки новинам про нього.

Роялті ми Усику не обіцяємо, але аби не було звинувачень у маніпуляціях та вириванні з контексту, пропонуємо подивитися повне відеозвернення боксера.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Не разделяйте народ Украины

Допис, поширений Usyk Aleksandr (@usykaa)

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.