Сімейне фото Кличків. Найвищий на зріст – молодший син мера Києва

«Вічний» чемпіон WBC і міський голова Києва Віталій Кличко опублікував фото зі своїми синами та братом Володимиром Кличком.

Джерело: НТА.

Особливо варто звернути увагу на зріст молодшого сина Віталія, який уже обігнав за цим показником усіх у своїй родині.

Як раніше розповідав сам міський голова Києва, зріст Максима-Олександра вже 215 см.

 
 
 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Допис, поширений Віталій Кличко (@vitaliyklitschko)

Кличко і його родина

Як відомо, Віталій Кличко одружений із 26-го квітня 1996-го року. Його дружина – Наталія Єгорова, в минулому відома спортсменка та фотомодель.

Сім’я Кличків виховує двох синів – Єгора-Данила (2000-го року народження), та Максима-Олександра (2005-го року народження), а також доньку Єлизавету-Вікторію (2002-го року народження).

Нагадаємо, що мер Києва та колишній боксер-чемпіон Віталій Кличко вкотре обмовився, привітавши українців з новим 2222-им роком.

Схильний до самоіронії, у вересні Віталій Кличко вийшов на сцену та заспівав досить кумедну та самокритичну пісню в одному зі столичних клубів.

Політичну кар’єру деякі експерти пропонують і молодшому з братів Кличків – Володимиру. Не так давно він обурився, що боксер Василь Ломаченко святкував перемогу над ганським спортсменом Річардом Коммі без прапора України – він використав прапор міста Білгород-Дністровський, звідки родом.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.