п`ятниця, 19 квітня

Найкрасивіша українська спортсменка виграла чемпіонат Європи

Юлія Левченко другий рік поспіль перемагає на молодіжній континентальній першості

Українська легкоатлетка Юлія Левченко стала переможницею молодіжного чемпіонки Європи U-23 зі стрибків у висоту. Наша спортсменка взяла планку на висоті 1,97 м і на п’ять сантиметрів обійшла своїх найближчих переслідувачів – німкеню Крістіну Хонзель (“срібло”) та грекиню Елле Юнніле (“бронза”). Також Юлія завоювала ліцензію на Олімпійські ігри 2020 року.

Треба сказати, що в минулому році Левченко також завоювала “золото” молодіжного чемпіонату Європи, з результатом 1,96 м.

Нагадаємо, що протягом Олімпіади в Ріо-де-Жанейро влітку 2016 року ми проводили опитування на звання міс олімпійської збірної України. Наші читачі вибирали з 31-ї красуні найпривабливішу українську спортсменку на Іграх 2016 в Ріо. Перемогла тоді Юлія Левченко, яка спеціалізується на стрибках у висоту.

Як ми писали раніше, в честь найкрасивішою української спортсменки висікли зірку. У центрі Києва біля Палацу спорту відбулася закладка нових зірок на площі, де вже були викарбувані імена 13 видатних українців – зокрема, Богдана Ступки, Ніни Матвієнко, Ольги Харлан. Тепер там з’явилися зірки на честь чемпіонки світу з дзюдо Дар’ї Білодід і срібної призерки чемпіонату світу з легкої атлетики Юлії Левченко.

Крім того, в інтерв’ю “Сьогодні” Юлія Левченко визнавалася, як їй іноді допомагає колір волосся. “Потрібно ставитися до цього з гумором. Я іноді навіть жартують, якщо виникають якісь труднощі, мовляв, я ж блондинка. Я скажу, іноді це навіть допомагає – можна бути менш відповідальним”, – посміхається Юлія.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.