п`ятниця, 29 березня

“Говори українською”: хорватський тренер присоромив футболіста з Макіївки за незнання мови

Між Іґорем Йовічевічем та Євгеном Селезньовим на мовному підґрунті сталася сутичка.

Перший матч дев’ятого туру чемпіонату України, в якому СК «Дніпро-1» програв 0:2 «Колосу» (забивали Євген Селезньов з пенальті і Денис Антюх), завершився скандалом, передає Главком.

Під час гри негативні емоції на адресу один одного проявляли головний тренер господарів, хорват Іґор Йовічевіч та форвард гостей Євген Селезньов. Після поєдинку конфлікт переріс у перепалку в підтрибунному приміщені.

Під час сварки Йовічевіч попросив Селезньова відповідати йому українською мовою (хорват, варто зауважити, добре вивчив українську і завжди підкреслював свою повагу до державної мови країни, де працює). У відповідь Селезньов заявив, що «ето моя страна, нє хорвату мне рассказивать, как говоріть». Зрештою, конфлікт вдалось загасити після втручання працівників стадіону.

Коментуючи поведінку свого підопічного, тренер «Колоса» Руслан Костишин заявив: «Можливо, збоку це й виглядає іноді негарно, але він такий є. Якщо взяти його людські якості – він дуже порядна людина. Хто близько з ним знайомий, знає, що він прийде на допомогу у будь-який момент. А ексцентрична поведінка – лише оболонка».

Зауважимо, що в поточному сезоні Серлезньов забив вже третій м’яч, усі три з пенальті. Наразі йому залишилося забити десять голів, щоб повторити рекорд Максима Шацьких – найкращого бомбардира за всі чемпіонати України. Після матчу з СК «Дніпром-1» у Селезньова 114 м’ячів.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.