п`ятниця, 29 березня

Бажаю Усику отримати по пиці: українці розлючені через проросійське рішення боксера

Жителі України по-різному реагують на майбутній бій Олександра Усикапроти росіянина Мурата Гассієва, який відбудеться в Москві

Українці дуже активно обговорюють прийдешній бій, адже востаннє в Москву їздив ще Володимир Кличко, який в 2013 році впевнено переміг там Олександра Повєткіна.

Той бій викликав справжній ажіотаж, а телеканали били рекорди за переглядами. Зараз же ситуація ще більш напружена і багато вболівальників розглядають цей поєдинок як продовження конфлікту між Україною і РФ.

Втім, багато користувачів соцмереж негативно поставилися до рішення Усика проводити бій в столиці Росії.

“Не дивлюся ЧС-2018 в Москві, цей бій теж дивитися не буду, хоча бокс дуже люблю. Бажаю Усику отримати по пиці”, – написав волонтер і активіст Руслан Сан-Марино.

У групі спортивних уболівальників Ukrball заявили, що Усик їде “до московського хана радувати його челядь”. Втім, українцю побажали удачі.

Також інтернет-користувачі жартують про те, що українська влада може оголосити бойкот цього поєдинку.

“Бій Усика в Москві можна дивитися або теж бойкотувати?” – пише в Facebook банкір Василь Горбаль.

А ось журналіст Олександр Швець впевнений, що росіяни зроблять все, щоб показово перемогти українця.

“Цей бій в столиці Росії буде дуже непростим. Все було зроблено для того, щоб поєдинок відбувся в Москві, де Гассієв і ті, хто за ним стоїть, розраховують показово перемогти українського боксера. Якщо й бувають в спортивній кар’єрі моменти, про які говорять, що програвати не можна в жодному разі, то для Олександра Усика цей момент якраз і настає”, – зазначив він.

Нагадаємо, довгоочікуваний бій між українцем Олександром Усиком і росіянином Муратом Гассієвим за звання чемпіона світу за версією Всесвітньої суперсерії боксу (WBSS) все-таки пройде в Москві.

Поєдинок між боксерами, які виступають у ваговій категорії до 90,71 кг, було вирішено провести 21 липня в московському комплексі «Олімпійський». Про це оголосив у понеділок, 18 червня, генеральний секретар Федерації боксу Росії Умар Кремлєв.

За його словами, поєдинок Усик-Гассієв ознаменує початок Міжнародного дня боксу. В той же день в Росії пройде ще один бій – між Інною Сагайдаковською та Сесілліэю Брекхус.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.