Шокуючі результати: журналісти розповіли, з чого роблять українську ковбасу

Хороша ковбаса повинна коштувати не менше 150 гривень за кілограм

Всі українці добре знають такий продукт як ковбаса. Любов до неї прищеплювали ще в СРСР. Тоді вона вважалася хорошим і дієтичним продуктом. Чи залишилося в ковбасі м’ясо, і потрібен цей продукт харчування в раціоні, з’ясували журналісти в сюжеті “Сегодня”.

Результати експерименту відверто шокували. В одному з магазинів журналісти вибрали ковбасу з європейською назвою та українською ціною – 92 гривні за кілограм. Але справжня варена – згідно держстандарту – повинна бути з яловичини і свинини. А цей екземпляр зроблений з м’яса птиці. Експертизу провели в лабораторії. Основним інгредієнтом виявилася м’якоть птиці.

Далі журналісти побували на одному із заводів, що виробляють цей “диво-продукт”. Але м’яса тут виявлено не було, одні свинячі шкури. Як виявилося, в ковбасу кладуть масу хімічних добавок, стали додавати більше води. Експерт запевняє, що хороший м’ясний продукт повинен коштувати не менше 150 гривень за кілограм.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.