Вівторок, 23 квітня

Як неплатоспроможні жителі Львова можуть оформити кредит?

Банки автоматично відносять студентів, пенсіонерів, працевлаштованих неофіційно, жінок в декреті до неплатоспроможної категорії людей, відмовляючи їм у видачі позики. МФО Cashinsky набагато лояльніша до таких позичальників, тому навіть пропонує їм оформити кредит у Львові за спрощеною процедурою.

Програми кредитування мікрофінансових організацій вигідніші банківських

Передбачити затримку зарплати, появу дрібних труднощів або серйозних фінансових проблем практично неможливо. Ставити в незручне становище родичів та друзів не хочеться, а закладати цінне майно – ризиковано.

Вигідною альтернативою є отримання кредиту онлайн. Ринок мікрокредитування вже понад три роки показує стабільне зростання, а вибір серед мікрофінансових організацій вражає. Одна з найпопулярніших та надійних МФО – Cashinsky.

Компанія пропонує оформити кредит у Львові на таких умовах:

  • відсоткова ставка на перший займ онлайн – від 0,01% в день;
  • сума варіюється від 800 до 5 000 гривень;
  • мінімальний термін користування позиковими коштами становить 5 днів, максимальний – 30 днів.

МФО спеціалізується на короткострокових кредитах, тому підсумкова переплата виходить мізерною. Зате позичальникові не потрібно турбувати близьких, витрачати сили та час на підтвердження платоспроможності.

Чи складно отримати перший кредит онлайн?

При оформленні позики в банку величезну роль грає кредитна історія: установа хоче переконатися, що клієнт зможе своєчасно погашати платіж протягом кілька місяців/років. Отримати кредит без кредитної історії на гідних умовах неможливо, тому що доведеться або зіткнутися з відмовою, або з дуже маленькою сумою під величезні відсотки.

Якщо кредитної історії немає, то доцільно спершу її створити за допомогою мікрофінансових організацій. Наприклад, подати заявку, отримати невеликий кредит онлайн, своєчасно його повернути. Кілька таких позик сформують позитивний рейтинг, з яким буде більше шансів взяти велику суму грошей в борг у банківських організацій.

Той, хто бажає оформити кредит у Львові через сервіс Cashinsky повинен відповідати таким вимогам:

  • повнолітній громадянин України;
  • готовність надати паспортні дані та ідентифікаційний код;
  • телефон, електронна пошта та банківська карта (який банк – не має значення).

Тобто в компанії «Кешинський» без проблем може оформити кредит онлайн «неплатоспроможна» група населення. Дотримання правил користування позиковими засобами дозволить підвищити рейтинг, поліпшити умови оформлення позик у мікрофінансовій організації.

Висновок

Коли з’являються фінансові проблеми, то не варто панікувати. Більше не потрібно збирати документи, витрачати час на дорогу та очікування. Для оформлення кредиту у Львові потрібно зайти в особистий кабінет Cashinsky, подати заявку та отримати гроші на карту за 14 хвилин.

Детальніше дізнатися про особливості оформлення, пролонгацію, програму лояльності можна на сайті компанії. Для прискорення процедури отримання позики рекомендуємо відразу на нього перейти та зареєструватися.

* Партнерська публікація

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.