п`ятниця, 26 квітня

Miloan: основні принципи компанії

Сьогодні кредити користуються неабияким попитом серед українців. Люди беруть гроші в борг на різні потреби: святкування важливих подій, оплату навчання, лікування, купівлю побутової техніки тощо.

Фінансові установи значно спростили процедури оформлення та погашення позик. Це обумовлено високою конкуренцією на ринку та бажанням залучити якомога більше клієнтів.

Наразі пальма першості належить мікрофінансовим організаціям, що надають миттєві кредити в режимі онлайн. Серед них досить якісно себе зарекомендувала Miloan. Які переваги та принципи роботи цієї МФО?

Особливості компанії

Miloan — порівняно молода організація. На фінансовому ринку вона з’явилась в листопаді 2016 року. За цей період онлайн-сервісом встигли скористатись тисячі українців, які відмічають високу якість послуг та вигідні умови кредитування. Miloan також популярна серед польських споживачів, що регулярно користуються мікропозиками.

ТОВ «Мілоан» працює в рамках діючого законодавства та має відповідні дозволи і ліцензію Нацкомфінпослуг.

Умови кредитування

МФО схвалює понад 90% запитів користувачів. Отримати кредит онлайн без відмови на Miloan можна до 12 тис. грн. під 0% при першому зверненні, а при наступних — до 15 тис. грн. з комісією 1,5% в день. Строк договору складає 30 діб. При необхідності його можна збільшити на 3, 7 або 15 днів, тобто якщо позичальник не встигає вчасно погасити борг. Пролонгація кредиту дозволяє довше користуватися коштами та уникнути прострочень.

Крім безвідсоткової позики Miloan регулярно пропонує безліч привабливих акцій та проводить розіграші цінних призів для постійних клієнтів. Зокрема, в рамках програми лояльності вони отримують промокоди, які дозволяють зменшити стандартну комісію, збільшити розмір чи термін поточного кредиту, а також отримати знижку 50% на новий.

Основні принципи МФО

Miloan недарма вважається лідером ринку мікрокредитування, оскільки має безліч переваг:

  • швидкість — отримати кошти можна за 15 хвилин;
  • прозорість — завдяки кредитному калькулятору користувач відразу розраховує суму, яку потрібно погасити в кінці строку;
  • вигідність — кредити надаються під мінімальні комісії з можливістю пролонгації та дострокового закриття договору без нарахування штрафів;
  • доступність — процедура оформлення вимагає мінімум документів (паспорт та ІПН).

Miloan лояльна до всіх категорій споживачів, незалежно від  їх соціального статусу та рівня доходів.

Клієнтам немає потреби шукати поручителів, надавати заставу, довідку про доходи та інші документи, що підтверджують платоспроможність.

До них висуваються мінімальні вимоги:

  • бути повнолітнім громадянином України;
  • мати паспорт, ІПН та вільний доступ до Мережі;
  • володіти банківською карткою та активним номером телефону.

Діяльність компанії базується на принципах лояльності, прозорості та орієнтації на потреби споживачів. Miloan не використовує приховані комісії, додаткові платежі та необгрунтовані штрафи.

МФО дорожить своїм авторитетом, тому дбає про встановлення довірчих відносин з клієнтами. Основним пріоритетом її діяльності є довготривала співпраця з ними та бездоганна репутація, що підтримується з початку заснування.

Тепер отримати кредити онлайн в Україні стало не тільки зручно та швидко, а ще й вигідно.

Miloan — це європейські стандарти обслуговування та завжди якісне вирішення будь-яких фінансових питань!

* Партнерська публікація

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.