Бренд ZARA повертається в Україну після дворічної перерви

Мережа магазинів ZARA готується до відкриття своїх магазинів в Україні після дворічної перерви. Про це повідомило видання «Економічна правда». 

Іспанська компанія Inditex, яка є власницею бренду, надала інформацію місцевим орендодавцям, що почне відкривати свої магазини вже у квітні цьогоріч. 

«Inditex планує знову відкрити 50 із понад 80 магазинів у країні. Відновлення роботи почнуть з 20 магазинів, зокрема у торгових центрах Києва.  У компанії підкреслили, що Inditex надаватиме пріоритет безпеці співробітників і клієнтів і адаптуватиме свої плани до ринкових обставин. Деяких українських співробітників вже відправили на навчання до Польщі для підготовки до повернення на роботу», – вказують журналісти. 

Зазначимо, що компанія закрила свої магазини в Україні, до яких входять бренди ZARA, Pull&Bear, Massimo Dutti та Bershka, в день повномасштабного вторгнення Росії 24 лютого 2022 року. Попри закриття магазинів, вона продовжувала платити податки та заробітну плату своїм працівникам. 

Нагадаємо, що у торгово-розважальному центрі Victoria Gardens свою роботу відновив популярний магазин шведського одягу та косметики H&M,  який закрили з початком повномасштабного вторгнення росії в Україну. 

Джерело: Володимир Федорович.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.