Багато майонезу та твердий круасан: Хіменес-Браво розкритикував «Львівські круасани», керівництво закладу відповіло

Відомий шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво у соціальній мережі опублікував відео, де зробив огляд на круасан від мережі Lviv Croissants. Він розкритикував страву, яку так часто обирають львів’яни та гості міста.

Про це LVIV.MEDIA стало відомо з TikTok.

За словами шеф-кухаря, тісто круасана «Львівський» є дуже твердим. Також в середині занадто багато майонезу.

Ектора дуже здивувало яйце у формі трикутника, а ще листя салату виглядало несвіжим. Крім цього, він зазначив, що ковбаса є не з найкращих.

«Круасан дуже-дуже сухий. Я відчуваю просто смак майонезу», — прокоментував він смак.

Другим для огляду Ектор обрав «Амстердам». За його словами, листя салату тут вже виглядає свіжим, є оселедець та помідори.

Однак, знову його розчарувала велика кількість майонезу. Втім, Ектор заявив, що обираючи між цими двома смаками він замовив би «Амстердам».

У Lviv Croissants з відповіддю не затримались. Заклад опублікував відео, де вони нібито порівнюють свіжий та вчорашній, стукаючи по круасанах як Ектор.

«А ти вже постукав свій круасан? Бо там Ектор Хіменес-Браво наробив шуму» — написали на сторінці під відео у TikTok.

У коментарях користувачі розділились на два табори: одні заявляють, що це замовний матеріал, а інші кажуть, що круасани справді несмачні.

  • Бачу комусь зайнятися немає чим. Найсмачніші круасани. Ви серйозно???
  • Коштував вчора завжди свіжі та смачні круасани. Це 100% заказний матеріал
  • Тільки злі і заздрісні люди можуть так говорити! Ектору пора додому! Ходимо часто сім’єю! З друзями також беремо додому!
  • Куштував вчора завжди свіжі та смачні круасани. Це 100% заказний матеріал.
  • Ніколи їх не любила.
  • У мене є круасани біля дому, то там вони постійно свіжі. Але реально майонезу дають деколи занадто багато.
  • Справді дуже часто булки тверді бувають.
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.