Вівторок, 19 березня

6 нових закладів Львова: рекомендуємо відвідати

Ресторан Split, пл. Міцкевича, 6/7

Ресторан Split, пл. Міцкевича, 6/7

Ф’южн-ресторан авторської кухні – оновлення добре відомого клубу Split. Тут ви зустрінете цікавий для Львова підхід у приготуванні не тільки азіатських, а і українських страв. Велика площа, відкрита кухня, ексклюзивна подача їжі та вигляд на проспект Свободи – ось що зустріне вас у ресторані Split.

Зверніть увагу: щовівторка та щосереди тут проводять регіональні відбіркові тури до Чемпіонату України з караоке 2018.

Ресторан Split, пл. Міцкевича, 6/7

• Рекомендуємо спробувати: фуа-гра з фісташковим спонжем та кокосово-манговим пюре – 275 грн.

Бар «Наливкарня», вул. Бр. Рогатинців, 37

Бар «Наливкарня», вул. Бр. Рогатинців, 37

Розташована у історичній частині міста «Наливкарня» органічно вписалась своїм дизайном. Привітні офіціанти обов’язково розкажуть вам історію цього будинку та допоможуть у виборі напою. В меню є наливки, лікери, коктейлі, закуски, кава і чай.

• Зверніть увагу: тут ви знайдете 27 видів наливок та 7 видів лікерів власного виробництва.

Бар «Наливкарня», вул. Бр. Рогатинців, 37

• Рекомендуємо спробувати: дегустаційна дошка – 4х50 мл + 4 закуски – 98 грн.

Бар Tapas papas, вул. Соборна, 2

Бар Tapas papas, вул. Соборна, 2

Tapas Papas – перший креативний бар іспанських тапас у Львові. Тапас – іспанська традиція поєднувати келих вина з легкими закусками в теплій атмосфері.

На першому поверсі можна приємно побалакати з другом чи подругою, сидячи за барною стійкою або усамітнитись на другому поверсі за столиком біля вікна.

Бар Tapas papas, вул. Соборна, 2

• Рекомендуємо спробувати: пінчос (на багеті) – авокадо, маслина, песто з руколи (18 грн) і келих червоного сухого вина (Іспанія) (25 грн).

Гастрономічний бар «Будьmore», вул. Федорова, 29

Гастрономічний бар «Будьmore», вул. Федорова, 29

У закладі чудово поєднуються відкрита кухня та барна стійка, алкоголь та їжа. Також особливістю є використання технології sous vide – приготування страв за допомогою вакууму. Цікавинкою є наявність у меню коктейлів з найкращих барів Гонконгу.

• Зверніть увагу: у майбутньому в «Будьmore» планують розширення коктейльної карти фірмовими рецептами не тільки світових бартендерів, а й львівських.

Гастрономічний бар «Будьmore», вул. Федорова, 29

• Рекомендуємо спробувати: такос з куркою та грибами у вершковому соусі (47 грн) та цитрусовий мартіні від Quinary (Hong Kong) – 65 грн

Ресторан «Вежа», вул. Івана Франка, 160

Ресторан «Вежа», вул. Івана Франка, 160

Ресторан, що знаходиться у Стрийському парку – це приклад відновлення старого закладу на новий лад. Львів’яни старшого покоління добре пам’ятають його у 80-их роках. Сучасна «Вежа» пропонує великий вибір страв: салати, супи, закуски, десерти. І все це з неймовірною панорамою Львова з висоти.

• Рекомендуємо спробувати: десерт «Шоколадна вежа» з смаженими волоськими горіхами (55 грн) і чай обліпиховий (35 грн).

Ресторан «Антрекот», вул. Кульпарківска, 226а

Ресторан «Антрекот», вул. Кульпарківска, 226а

«Антрекот»– це м’ясний ресторан, відкриття якого чекали з початку літа. Власники обіцяли здивувати дизайном, розмірами та вибором м’яса. І не розчарували.

Велике різноманіття страв, об’ємна винна карта та справді затишний простір з великою кількістю дерева та світла у оздобленні.

Ресторан «Антрекот», вул. Кульпарківска, 226а

• Рекомендуємо спробувати: каре телятини (85 грн/100 гр).

Джерело: Cityfrog Lviv 

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.