п`ятниця, 19 квітня

Найсмачніша ранкова кава: три рецепти

Хороший ранок починається з бадьорості та гарного настрою! А що ж допоможе зробити його таким, якщо не горня запашної кави?

Поки ви тільки плануєте вставати з ліжка, Радіо Максимум вже підготували для вас прості рецепти неймовірної кави, після якої день точно буде вдалим!

“Мокко” з лимоном

“Мокко” з лимоном

Потрібно:

  • 500 мл міцної чорної кави
  • 3 ст. л. меду
  • сік лимона (за вподобанням)

Як:

Заваріть дуже міцну каву (50-60 г заварити у 500 мл води). Профільтруйте через конвертики з фільтрувального паперу, або просто процідіть. Додайте мед та лимон. Такий смаколик варто пити з маленьких горнят, адже бадьорості буде дуже багато!

Кава з карамеллю

КАВА З КАРАМЕЛЛЮ

Потрібно:

  • 4 ст. л. меленої кави
  • 4 ст. л. рідкої карамелі
  • 4 ст. л. збитих вершків

Як:

Зваріть карамель: до невеличкої посудити покладіть 100 г цукру та 2 ст. л. води. Цей сиром нагрівайте на маленькому вогні, постійно помішуючи. Як тільки карамель стане красивого ледь коричневого відтінку, зніміть її з вогню та додайте трішки лимонного соку. Тоді зваріть каву та додайте туди карамелі. Смакоту налийте у горнята та прикрасьте вершками.

Крем-кава по-французьки

Крем-кава по-французьки

Потрібно (на 2 горня):

  • 200 мл готової кави
  • 250 мл молока
  • 3 ст. л. цукру
  • 2 ст. л. вершків

Як:

Розігрійте молоко з цукром, а тоді влийте до нього вершки та ретельно змішайте, не ставлячи на вогонь. Після цього залишається додати вже готову гарячу каву та розлити по горнятках.

Гарного вам ранку!

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: