п`ятниця, 26 квітня

Світоліна з розгромом виграла супертурнір в Австралії

Перша ракетка України Еліна Світоліна стала переможницею супертурніру в австралійському Брісбені з призовим фондом 894 тисяч доларів. У фіналі наша співвітчизниця розгромила 88-ю ракетку світу Олександру Сасновіч з Білорусі.

Зустріч між тенісистками, які до цього ніколи між собою не грали тривала трохи більше години і завершилася з рахунком 6:2, 6:1, пише Обозреватель.

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна

Еліна Світоліна

Українка впевнена вела в рахунку протягом всієї битви і віддала суперниці лише три гейми. Якщо в першому сеті ще створювалася якась ілюзія боротьби, то в другому Еліна просто знищила білоруську, дозволивши взяти гейм, коли вже вигравала 5:0.

Еліна Світоліна

“Дуже приємно бачити повний стадіон і це, звичайно, фантастика почати сезон з такого успіху. Хочу подякувати всій своій командi, а особливо фітнес-тренеру Оліверу, який мене сильно ганяв в міжсезоння, тому я залишила його в Лондоні”, – заявила Світоліна на церемонії нагородження.

Відзначимо, що за цей успіх приніс 23-річній харків’янці 10-й титул у кар’єрі, більше 190 тисяч доларів призових і 470 очок в рейтинг WTA.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: