п`ятниця, 19 квітня

Фанати Манчестер Сіті підтримали героїв АТО у матчі з Шахтарем

У 6-му турі групового раунду Ліги чемпіонів Шахтар здолав Манчестер Сіті (2:1) і забезпечив собі місце в плей-офф турніру. 

Під час матчу фанати англійського клубу вшанували воїнів АТО.

У гостьовому секторі був розгорнутий банер Слава героям АТО from Man City.

До вашої уваги фото банера:

слава героям автослава героям авто

Нагадаємо, скандальна ситуація виникла перед матчем 17-го туру УПЛ Олімпік – Шахтар (2:4), коли діти учасників АТО і футболісти не вийшли на поле у футболках з написом Мій тато – герой.

Після цього напередодні кубкового матчу з Вересом представники фанатських угруповань Kharkiv City Patriots, донецької The Club і партії Національний корпус зупинили автобус з гірниками біля стадіону Металіст. Фанати поговорили з Тарасом Степаненком, Андрієм П’ятовим і Ярославом Ракицьким про позицію клубу по відношенню до війни Росії проти України. Гравцям поставили ультиматум – підтримати українських військових перед грою з Вересом,  інакше футболістам доведеться повернутися в Донецьк. Степаненко запевнив, що гірники вийдуть на кубковий поєдинок у цих футболках.

У підсумку перед матчем з Вересом гірники дотрималися обіцянки, яку дали ультрас, і вийшли у футболках на підтримку Збройних сил України. Акція була присвячена 26-річчю ЗСУ – на футболках була написана саме ця цифра, а також Пишаємося! Вітаємо.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: