п`ятниця, 26 квітня

Збирав гроші 10 років, а вони “зникли” у терміналі ПриватБанку: українець поскаржився на збій

В Харкові в терміналі ПриватБанку під час поповнення валютної картки доларами стався збій. В результаті частину суми, яку клієнт збирав протягом 10 років, він тимчасово втратив. Українець стверджує, що банк не підтвердив збій, хоча у самому “Приваті” повідомили, що гроші повернуть на рахунок.

Про це українець написав на спеціалізованому форумі “Мінфін”. Як каже клієнт, частину суми – 480 доларів – термінал зарахував, проте пізніше, коли внесли ще 235 доларів, термінал видав помилку, – пише Оbozrevatel.

“Одразу було створено заявку на повернення коштів (24072892). Спочатку написали, що потрібно чекати інкасацію і рішення буде протягом трьох днів, але зараз написано, що збій не підтверджений. Як таке може бути взагалі?! Я навіть номінал купюр знаю і кількість їх! Просто вкрали гроші! Це були дрібні долари, які брат дружини збирав протягом 10 років”, – поскаржився клієнт.

У “Приваті” ж відповіли, що розглянули заявку та збій підтвердили. Тому гроші незабаром з’являться на рахунку. Зазначимо, подібні збої в терміналах та банкоматах – не рідкість.

У самому банку пояснюють: необхідно одразу звертатися на гарячу лінію банку. Далі є кілька варіантів:

  • якщо збій зафіксований, гроші можуть нараховувати протягом найближчих годин;
  • якщо ж збій одразу встановити не вдалося, то доведеться проводити інкасацію – перераховувати всі кошти, що знаходяться в терміналі.
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.