Вівторок, 19 березня

Водії зможуть швидше проїжджати відрізок шляху від траси Львів-Луцьк до Сокаля

Уже завершено влаштування верхнього шару покриття на окремих ділянках автомобільної дороги Сокаль — Стоянів. Про це повідомили у пресслужбі ЛОДА — пише Форпост.

1764CF4A 694A 4DDE A34C CE76BBEE5564

Ремонт цієї автомобільної дороги розпочато у 2019 році, найбільший обсяг робіт виконано продовж 2021 року на що з державного дорожнього фонду цього року було передбачено близько 80 млн гривень.

У 2021 році роботи виконувались на трьох ділянка. На ділянці від с. Тартаків до с. Переспа роботи виконувала підрядна організація ТзОВ “Автомагістраль-Південь”, на інших двох ділянках від с. Переспа до с. Бишів та від с. Збоївська то траси Львів-Луцьк працювала підрядна організація ТзОВ “ШЛЯХОВИК-Т”. Разом вдалася відремонтувати 12,1 км дороги.

У межах ремонтних робіт було проведено розпушення старого покриття, влаштування нової основи та влаштування двох шарів асфальтобетонного покриття.

Нагадаємо, департамент дорожнього господарства завершує роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації на реконструкцію мостового переходу через річку Західний Буг, розташованого в м. Сокаль на автомобільній дорозі О141602 Сокаль – Стоянів. Торги на виконання робіт по цьому об’єкту планують оголосити на початку 2022 року.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.