У McDonald’s розповіли, чи відкриватимуть ресторани в Україні у серпні

В українському офісі McDonald’s заявили, що плани про відкриття ресторанів у серпні неправдиві. У компанії справді є амбіції відновити роботу в окремих регіонах, проте конкретного рішення, планів та графіків відкриття немає.

Зазначимо, раніше низка українських ЗМІ опублікувала інформацію про те, що вже в серпні в Україні можуть відновити роботу ресторани мережі McDonald’s. Про підготовку до відкриття раніше повідомила виданню Forbes керівниця одного з київських ресторанів на умовах анонімності. При цьому СЕО мережі Юлія Бадрітдінова в інтерв’ю тому ж таки виданню не назвала терміни відкриття ресторанів і відмовилася коментувати переговори компанії з українським МЗС.

А глава МЗС України Дмитро Кулеба повідомляв, що влада переконує керівництво McDonald’s відновити роботу в Україні. “Ми в МЗС переконані, що зараз є умови для поновлення їхньої роботи, тому активно переконуємо їх повертатися”, – зазначав Кулеба.

Раніше те, що ресторани знову можуть відкритися в Україні, почали активно обговорювати в мережі. Так, 19 червня з’явилася інформація про те, що менеджери зв’язуються зі своїми працівниками та розпитують про готовність вийти на роботу в серпні.

Як повідомляв OBOZREVATEL, водночас McDonald’s оголосив про вихід із Росії. Рішення ухвалили в компанії у зв’язку із вторгненням Росії в Україну. Ресторани мережі McDonald’s, які продали колишнім партнерам, у РФ перейменували на “Вкусно и точка”.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.