Що подарувати дитині на новорічно-різдвяні свята

Зима – це не тільки сніг, морозець, веселі катання на ковзанах чи санчатах. Зима – це ще і казкові новорічно-різдвяні свята, коли прийнято дарувати один одному класні подарунки, а особливо дітлахам, які від цього просто у захваті.

Одразу ж виникає запитання: а що саме подарувати хлопчику чи дівчинці? На щастя, зараз доступний чималий вибір іграшок і різноманітних дитячих аксесуарів, які можуть стати не просто файним, але й дуже очікуваним дітлахами подарунком. Головне, підійти до покупки презентів відповідально, беручи до уваги вподобання малюків.

Трійка кращих подарунків для хлопчиків

Одним з кращих подарунків на Миколая, Новий рік чи Різдво може стати машинка на пульті – такий презент є неймовірно бажаним у хлопчиків, та й дорослі, правду кажучи, і самі не проти поганяти автівку з кімнати в кімнату. З допомогою ПДУ малеча матиме змогу керувати іграшковим автомобілем, відтворювати трюки та навіть проводити міні-змагання.

Ще одним досить непоганим сюрпризом для хлопчаків є конструктор Lego або щось на кшталт цього. З їх допомогою можна будувати автівки, хатинки, роботів та безліч інших речей. При цьому добре розвивається дрібна моторика та й дозвілля проходить з більшою користю, аніж, приміром, коли малюк цілий день «сидить» в телефоні.

Не менш корисним та вдалим подарунком можна вважати спортивний інвентар та аксесуари, зокрема:

  • Футбольний м’яч, спортивна форма або ж настільний футбол;
  • Боксерські рукавички з грушою;
  • Ракетки для тенісу чи бадмінтону;
  • Різноманітні спортивні набори тощо.

Подарунки для дівчаток

Перше місце в ТОПі іграшок для дівчат традиційно посідають ляльки, вибір яких просто вражає своєю різноманітністю. Можна навіть зупинити вибір на цілому наборі з ляльок, доповнених мініатюрними ліжечками, одягом та різними аксесуарами.

Ще одним класним презентом може стати м’яка іграшка з тепленьким пледом всередині – таке рішення стане і цікавим, і максимально корисним.

Третій непоганий варіант – набір для малювання. В даному випадку на вас також очікує великий асортимент, як кажуть, на будь-який колір і смак. І мова йде не тільки про одні лише фломастери. Це можуть бути цілі набори з фарбами, полотнами, пензлями та іншими подібними речами, які зроблять дитяче дозвілля захоплюючим, цікавим та творчим.

Та найголовніше, при виборі подарунків обов’язково врахуйте вподобання дитини, вік та хоча б базові захоплення – це не тільки дозволить зробити вдалий вибір, але й подарує чадові масу позитивних емоцій і щастя.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.