Вівторок, 7 травня

PornHub оштрафували за несплату податків в Україні

Державна податкова служба України оштрафувала компанію Aylo (колишній MindGeek), яка не сплатила податки на Google. Ця компанія управляє порнографічними сервісами PornHub, повідомив у понеділок, 18 грудня, голова комітету Верховної Ради з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Джерело: ZAHID.NET.
PornHub оштрафували за несплату податків в Україні

Компанію, яка управляє порно-сайтом, оштрафували на 5543 долари

За його словами, компанія, яка управляє PornHub, ухиляється від реєстрації на оподаткування, через що на неї наклали штраф. Водночас її конкурент, сервіс Onlyfans з початку 2023 року сплатив понад 944 тис. доларів податку.

«Компанія, яка оперує сайтом PornHub, ухиляється від реєстрації, у звʼязку з чим до неї був застосований штраф в розмірі 5543 долари США та відповідне ППР спрямоване компанії та до Агенства доходу Канади», – повідомив Данило Гетманцев.

Голова комітету з питань фінансів уточнив, що йдеться про податок на Google, який не сплатила компанія. Він підкреслив, що усі кошти з цього податку йдуть на фінансування потреб ЗСУ, а Україна станом на 2023 рік перебуває на 14 місці за переглядами споживачів PornHub.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.