Вівторок, 23 квітня

«Нова пошта» змінила тарифи. Скільки доведеться платити

Із початку нового 2022 року група компаній «Нова пошта», що надає логістичні послуги юридичним та фізичним особам, змінила тарифи. Про свої нововведення повідомила «Нова пошта».

Джерело: Tvoemisto.tv.

Віднині вартість доставки відправлень розраховуватиметься в залежності від пунктів призначення за трьома новими тарифними зонами:

  • по місту та його передмісті
  • між містами України
  • з/до селища міського типу чи села.

При доставці в межах міста та його передмістя вводять три тарифи за вагою посилок. Маленька – до 2 кг, середня – до 10 кг, велика – до 30 кг.

Вартість посилок популярних габаритів зміниться. Наприклад, посилки до 2 кг зараз коштують 45, а коштуватимуть 40 грн. Посилки вагою до 30 кг коштують 100, а коштуватимуть 80 грн. Причому до ціни вже входитиме комісія за оголошену вартість до 1000 грн.

Також компанія запровадила нову послугу з доставки документів за 40 гривень. Ціна буде фіксованою на весь рік, а до її вартості вже включено картонний конверт.

Із 1 січня компанія змінила і тарифікацію на доставку та забір посилок кур’єром з адреси. Тепер при замовленні послуг кур’єра вага відправки не має значення. За будь-яку посилку до 30 кг буде фіксована вартість +30 гривень, а для відправлень понад 30 кг буде +90 грн за кожні 100 кг.

Також доставка кожної посилки до експрес-накладної з кількома місцями тарифікуватиметься по-новому. Оцінюватиметься кожна посилка за окремим тарифом: посилка з максимальною вагою – за базовим тарифом, решта – за зниженим. Крім того, «Нова пошта» продовжила акційний тариф на доставку до поштоматів за 35 гривень, а також післяплату без комісії на перший квартал 2022 року. З 1 квітня вартість доставки до пошти буде 45 грн..

Змінюється і тариф за доставку, коли покупці одразу після огляду у відділенні хочуть повернути посилку з невідповідним товаром. З початку року це коштуватиме 15 грн.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: