Найбільші торговельні мережі України оголосили бойкот Bonduelle

Найбільші торговельні мережі України, зокрема АТБ, Varus, Novus, Auchan, оголосили бойкот продукції Bonduelle через інформацію про те, що російський підрозділ цієї фірми забезпечує продуктами російських військових.

Джерело: Ліга.Бізнес.

“Незважаючи на спростування Bonduelle інформації щодо підтримки російської армії, компанія продовжує діяльність на ринку країни-агресора. Тож компанія VARUS припиняє реалізацію продукції Bonduelle”, – йдеться у повідомленні Varus у Facebook.

Мережа магазинів NOVUS повідомила, що прибирає з полиць не тільки Bonduelle, але й Greenfield.

Auchan Ukraine, якій свого часу також довелося виправдовуватися через рішення центрального офісу не залишати російський ринок, теж заявила, що знімає з полиць продукцію бренду Bonduelle.

Мережа АТБ припинила закупівлю Bonduelle з 4 січня і продовжує розпродаж товарних залишків.

“З 4.01.2023 року закупівлю продукції цього бренду зупинено. Якщо щось на полицях ви ще можете побачити, то це продаж залишків, які було викуплено нашою мережею”, – зазначили в АТБ.

ОНОВЛЕНО о 15:20. Пресслужба Fozzy Group в коментарі LIGA.net повідомила, що магазини Сільпо і Фора також вилучає з полиць товари ТМ Bonduelle.

  • Напередодні Нового року у росЗМІ зʼявилася інформація, що французька компанія Bonduelle підтримала військовослужбовців-окупантів ЗС РФ і передала їм гуманітарку з побажанням “швидкої перемоги”.
  • Своєю чергою Bonduelle Group опублікувала офіційну заяву, у якій спростовує інформацію росЗМІ. У Bonduelle Group наголосили, що компанія продовжує свою діяльність в Росії “з єдиною метою — забезпечити доступ населення до основних харчових продуктів у Росії та сусідніх країнах”.
  • НАЗК закликало ввести санкції проти Bonduelle через скандал із гумдопомогою армії РФ.
Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.