Медова продукція від захисників України для Вас

Що спільного між фронтом, де щодня гинуть люди і ведуться запеклі бої, та солодким медом, зібраним працьовитими бджолами із барвистих квіток? Ці несумісні на перший погляд поняття об’єднала компанія «ФронтМед», яка відома в Україні якісною медовою продукцією, купити котру може кожен бажаючий.

Детальніше: https://frontmed.com.ua/

Компанія «ФронтМед» та її історія

Компанія, точніше кооператив «ФронтМед» виник у 2017 році, коли майбутні засновники повернулися із зони бойових дій і пройшли програму реабілітації від «Школи соціальної апітерапії». Натхненні новими знаннями, підтримкою українських та польських наставників, вони впродовж 9 тижнів вивчали особливості бджільництва, після чого заснували власну справу.

ФронтМед

«ФронтМед» – це кооператив, котрий складається із сімей колишніх побратимів із зони АТО, виробників, маркетологів, технологів та інших фахівців, котрі працюють, дають консультації на волонтерських засадах. За три місяці після створення на ринку України з’явилася перша солодка продукція під маркою «ФронтМед». Сьогодні її охоче купують для себе та у подарунок близьким людям, а 10% виручених коштів компанія скеровує на створення додаткових робочих місць для родин учасників АТО та ВПО. У «ФронтМед» переконані, що українці заслуговують на якісний продукт, а Україна матиме сильну економіку, в яку кооператив вже заклав свою цеглинку.

ФронтМед

Медова продукція від «ФронтМед»

Своїм споживачам та клієнтам «ФронтМед» пропонує високоякісну, екологічно чисту, корисну продукцію, розфасовану в упаковку з оригінальним дизайном. Це:

  • натуральний мед, зібраний із гречки, акації, липи, лісового, лугового та садового різнотрав’я;
  • квітковий пилок;
  • мед із різноманітними добавками, котрі підвищують цінність бджолопродукту: горіхами різних видів (грецький, фундук, мигдаль), сухофруктами (яблуко, груша, родзинки, вишня, чорнослив), гарбузовим та соняшниковим насінням тощо;
  • подарункові набори на будь-який смак, котрі можна презентувати навіть найвибагливішим людям;
  • ароматні трав’яні чаї із мальовничих куточків України;
  • сушина із в’ялених чи сушених яблук, груш;
  • свічки ручної роботи із натуральної вощини.

ФронтМед

Ціна медової продукції «ФронтМед» економічно обґрунтована та доступна, а завдяки різноманітним акціям можна трохи заощадити і скуштувати різні види медових сумішей за менші гроші. Також для постійних клієнтів діє гарантована знижка у 10%.

Підтримайте своїх патріотів та захисників, купуйте 100% український продукт від «ФронтМед»!

*Партнерська публікація*

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: