Захищаючи Україну, загинув актор Житомирського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги Андрій Доманський (Артист). ФОТО

На війні, захищаючи Україну від російських окупантів, загинув провідний актор Житомирського академічного музично-драматичного театру ім. Івана Кочерги Андрій Доманський (Артист).

Про це у Фейсбуці повідомила Житомирська обласна рада, інформує Цензор.НЕТ

“На війні загинув провідний актор Житомирського академічного українського музично-драматичного театру імені Івана Кочерги Андрій Доманський, який добровольцем пішов захищати Україну”, – йдеться у повідомленні.

Актор театру Андрій Доманський

У пресслужбі театру зазначили, що Андрій Доманський пропрацював актором майже 25 років. Він зіграв понад 40 ролей у різних виставах.

“Добровільно вступив до лав ЗСУ і захищав свою країну, щоб ми могли жити й творити. Твої ролі назавжди залишаться у пам’яті глядачів”, – зазначили в пресслужбі.

Актор театру Андрій Доманський

Про втрату воїна також повідомив побратим Доманського Олег Сафтюк.

“Помер мій друг, мій побратим Андрій Доманський “Артист”. Разом пройшли з початку повномасштабної. Воювали з Макарова і до Херсону. Разом штурмували 17 точку, що під Білогіркою на Херсонщині, тримали оборону. Саме він витащив мене пораненого з окопу і прикривав відхід. В тому бою Андрій отримав важку контузію… Потім разом по шпиталях … лікування, ВЛК. Його списали, я зрадів… сказав – поживеш ще трошки… а він… А він писав вірші про побратимів, дружбу і війну. Доманський був професійним артистом, грав в Житомирському театрі імені Кочерги. Я мріяв прийти на його спектакль…Творча людина з великим серцем, яке вже не б’ється. Прощай мій друже, дякую Богу за тебе!”, – зазначив воїн Сафтюк.

Актор театру Андрій Доманський

Прощання з Андрієм Доманським відбудеться 10 квітня о 12:00 у фоє театру.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: