Вакарчук здивував студентів несподіваним вчинком

Днями відомий український співак та лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук виступив перед студентами Української Академії Лідерства. 

Святослав Вакарчук


© РБК-Україна

Перед виходом на сцену він запитав студентів, хто з них має найвищі бали по ЗНО з англійської та української мови. Руки підняли багато студентів. Тоді Вакарчук запитав, хто зі студентів готовий прямо зараз вийти на сцену і синхронно перекладати його промову на англійську мову. Про це інформує РБК Україна.

Цього разу руки підняли далеко не всі: готовими зважитись на такий крок виявилися лише декілька хлопців і дівчат. Найпершою руку підняла киянка Христина, яка вступила до Академії цього року.

“Ось ця дівчина – справжній лідер! Бо вона не побоялася підняти руку і зважитись на щось складне, нове і невідоме. Якщо ви хочете бути лідерами, мусите пам’ятати: ваша перша і найголовніша чеснота – це вміти брати на себе відповідальність”, – сказав Вакарчук.

Святослав Вакарчук і студентка Української Академії Лідерства Христина, якій музикант вирішив оплатити участь у соціальному проекті © РБК-Україна

Святослав Вакарчук і студентка Української Академії Лідерства Христина, якій музикант вирішив оплатити участь у соціальному проекті © РБК-Україна

Тоді він несподівано вирішив пожертвувати кошти на соціальну ініціативу, навчання чи стажування Христини. Це викликало захват аудиторії, і Вакарчук зірвав бурхливі овації залу.

“Коли ви чогось хочете, коли ви впевнені у своїх силах і йдете вперед, вас обов’язково так чи інакше чекає нагорода. Навіть коли ви про неї не думаєте. Я прочитав в буклеті Академії, що можна пожертвувати гроші на різні корисні речі. Наприклад, зробити внесок у реалізацію студентського соціального проекту. Я бажаю пожертвувати на студентський соціальний проект або на стипендію на участь у експедиції тисячу доларів для Христини. Конкретні приклади вчать краще, ніж слова”, – сказав Вакарчук.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.