Джамала народила первістка: співачка розкрила ім’я малюка

Українська співачка Джамала у вівторок, 27 березня, народила первістка.

Про це вона повідомила на особистій сторінці в Instagram, розкривши ім’я хлопчика.

“Наш маленький принц Емір-Рахман Сеіт-Бекір огъли Сулейманов. 27.03.2018”, – вказала артистка, приклавши до посту своє фото до пологів.

 

Our little prince❤@s_bekir❤ ❤My best song ever Эмир-Рахман Сеит-Бекир огълы Сулейманов❤ 27.03.2018 #itsaboy #prince #masallah ?

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

У свою чергу, Джамалу привітали і її колеги. Повідомлення про поповнення в родині артистки з’явилося на сторінці шоу “Голос країни”, суддею якого є співачка.

“Вчора в чарівної Джамали з’явився на світло синочок! Наші щирі вітання”, – написали автори поста під знімком вагітної співачки.

 

Вчора у чарівної @jamalajaaa з’явився на світ синочок! Наші найщиріші вітання ♥️

Допис, поширений Голос країни / Голос. Діти (@goloskrainy_official)

Про вагітність Джамали першою дитиною стало відомо в листопаді 2017 року, тоді, вже не маючи можливості приховувати кругленький живіт, артистка зізналася своїм шанувальникам, що чекає малюка.

При цьому співачка воліла зберігати таємницю і не розкривати стать дитини. Однак уже в січні  вдалося дізнатися, що співачка народить хлопчика.

В одному зі своїх інтерв’ю Джамала зізналася, що народить навесні, а також згадала, що планує з чоловіком ще кількох дітей.

Нагадаємо, про відносини Джамали та її майбутнього чоловіка, економіста Бекіра Сулейманова стало відомо у вересні 2016 року. Тоді співачка прийшла на Манхеттенський фестиваль короткометражних фільмів в компанії хлопця, який виявився молодшим від неї на 8 років.

 

@goloskrainy_official @#8сезон #нокауты #❤????✌?

Допис, поширений Jamala (@jamalajaaa)

Після цього свого майбутнього чоловіка зірка приховувати не стала і навіть присвятила йому пісню на “Голосі країни”. Відомо, що Бекір Сулейманов має активну громадянську позицію і підтримує кримських татар.

Узаконили свої відносини Джамала і Бекір у квітні 2017 року. Весілля в національних традиціях пройшло в Ісламському культурному центрі в Києві.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.