Так ось чому салати в ресторанах такі смачні! Швидка маринована цибуля для салатів і не тільки! Тепер і я готую тільки так

Ріпчасту цибулю в свіжому вигляді в моїй родині не всі люблять, а в деяких салатах без неї ніяк не обійтися.

Дехто кладе в салати цибулю в оцті або просто ошпарену цибулю. Я пропоную вам замість цього спробувати замаринувати цибулю за цим рецептом, вона дуже смачна, робиться швидко і просто.  

Не треба довго чекати поки промаринуєтся. Ця маринована цибуля усім дуже подобається, її добре не тільки їсти замість звичайної, а й в салати класти, а також дуже підходить до м’яса.

На тарілочку до шашлику взагалі ідеально, до того ж швидко робиться, поки багаття прогорає, шашлик смажиться – цибуля вже замаринована.

Салати з цією цибулею мають дивовижний неповторний смак.

Складові:

Кілька цибулинок

Вода 250 г

Оцет 9% – 65-70 г

Цукор 50 гр. (3 стол. ложки без гірки)

Сіль 0,5 столової ложки.

Приготування: Цибулю ріжемо кільцями / півкільцями, складаємо в невелику баночку. Змішуємо: воду, цукор, сіль, доводимо до кипіння, доливаємо оцет, як тільки почне закипати, заливаємо маринадом цибулю. Закриваємо кришкою. Коли баночка охолоне (1-1,5 год.) Цибуля готова, можна використовувати і їсти.

Готову мариновану цибулю зберігати в холодильнику. Охолодженою цибуля буде смачнішою. Перед тим як покласти в салат, її потрібно віджати і порізати. І цей же маринад можна використовувати для швидкого маринування інших різаних овочів з додаванням перцю, спецій, трав (в цибулю їх класти не потрібно).

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.
ТЕГИ: