Богдан Мацюра відкрив у Львові еко-кафе «Гейзер», де пропонує відвідувачам лише здорову їжу.
Про це повідомляє 24 канал.
24-річний Богдан пішов на Донбас у 2015 році, після того як в Донецькому Аеропорту загинув його родич.
Нещодавно він повернувся з передової та відкрив власне кафе, де немає шкідливої їжі, майже не використовують пластику, а всі страви робить сам власник.
До війни Богдан працював су-шефом у ресторані, але завжди мріяв про свій власний заклад.
Тож, повернувшись додому, одразу взявся втілювати свою мрію. Тепер у нього власний ресторан під назвою «Гейзер».
У меню еко-кафе: салати, сендвічі та лимонади. Заклад знаходиться за адресою – Івана Франка, 95.
Вести бізнес Богдану допомагає його дівчина. Працюють над своєю справою 24/7. Вірять, що у них все вдасться.
Підтримайте проект на Patreon