Львівський ресторан «Дуже Висока кухня» запровадив спосіб безпечної роботи в умовах карантину.
У закладі запрацювала тераса з ізольованими маленькими оранжереями, щоб відвідувачі дотримувалися соціальної дистанції. Про це пише Lviv1256.com.
«Після двомісячної ізоляції команда «Дуже Високої кухні» запрошує усіх в наші обійми (на відстані 1,5м). Все, як завжди: наші шефи смачно готують. Ми радо зустрічаємо, розповідаємо життєві історії, готуємо коктейлі на Ваш настрій, а ще, маємо найінстаграмніші заходи сонця», – пишуть на сторінці закладу.
Тепер столики в закладі розміщені в ізольованих прозорих оранжереях, у яких можна безпечно провести час на терасі із дотриманням усіх карантинних обмежень.
Заклад також працює на доставку, повідомили у дописі.
Нагадаємо, “Дуже висока кухня” – ресторан, у якому немає ані меню, ані звичних кельнерів.
В закладі працюватимуть лише кухарі та технічний персонал. Гості замовлятимуть страви, базуючись лише на своїх смаках та бажаннях. Команду кухарів очолюватимуть різні шеф-кухарі в різні дні, котрі пропускатимуть побажання гостей через свої вміння та власний стиль, як музиканти, котрі виконують відомі речі у власній інтерпретації.
Кожен гість може замовити будь-яку страву на свій розсуд.
Заклад знаходиться на стриху площі Ринок, 14 (над Найдорожчою ресторацією Галичини).
Нагадаємо, згідно нових правил щодо роботи літніх майданчиків у Львові, перед відкриттям та після закриття мають проводити повну дезінфекцію закладу. І кожних 4 години – вологе прибирання літнього майданчику. Після кожного відвідувача його місце мають продезінфікувати та промаркувати таблицею чи наліпкою. Мерія рекомендує застосовувати безготівкову оплату. Кухня повинна проходити вологе прибирання та дезінфекцію кожних 3 години.
Підтримайте проект на Patreon