Четвер, 5 грудня

Ресторан у Львові зробив маленькі оранжереї, щоб відвідувачі дотримувались соціальної дистанції

Львівський ресторан «Дуже Висока кухня» запровадив спосіб безпечної роботи в умовах карантину.

У закладі запрацювала тераса з ізольованими маленькими оранжереями, щоб відвідувачі дотримувалися соціальної дистанції. Про це пише Lviv1256.com.

«Після двомісячної ізоляції команда «Дуже Високої кухні» запрошує усіх в наші обійми (на відстані 1,5м). Все, як завжди: наші шефи смачно готують. Ми радо зустрічаємо, розповідаємо життєві історії, готуємо коктейлі на Ваш настрій, а ще, маємо найінстаграмніші заходи сонця», – пишуть на сторінці закладу.

Тепер столики в закладі розміщені в ізольованих прозорих оранжереях, у яких можна безпечно провести час на терасі із дотриманням усіх карантинних обмежень.

Заклад також працює на доставку, повідомили у дописі.

Нагадаємо,  “Дуже висока кухня” – ресторан, у якому немає ані меню, ані звичних кельнерів.

В закладі працюватимуть лише кухарі та технічний персонал. Гості замовлятимуть страви, базуючись лише на своїх смаках та бажаннях. Команду кухарів очолюватимуть різні шеф-кухарі в різні дні, котрі пропускатимуть побажання гостей через свої вміння та власний стиль, як музиканти, котрі виконують відомі речі у власній інтерпретації.

Кожен гість може замовити будь-яку страву на свій розсуд.

Заклад знаходиться на стриху площі Ринок, 14 (над Найдорожчою ресторацією Галичини).

Нагадаємо, згідно нових правил щодо роботи літніх майданчиків у Львові, перед відкриттям та після закриття мають проводити повну дезінфекцію закладу. І кожних 4 години – вологе прибирання літнього майданчику. Після кожного відвідувача його місце мають продезінфікувати та промаркувати таблицею чи наліпкою. Мерія рекомендує застосовувати безготівкову оплату. Кухня повинна проходити вологе прибирання та дезінфекцію кожних 3 години.


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.