Понеділок, 30 грудня

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Сьогодні ми покажемо Вам як приготувати шоколадно-банановий торт.

Складові:

Для основи:

Печиво – 100 г
Масло  – 50 г

Для начинки:

Банани – 2-3 шт.

Сметана або натуральний йогурт – 400 мл

Молоко – 100 мл

Цукор  – 6 ст. л.

Какао – 3 ст. л. (Або темний шоколад- 80-100 г)

Желатин – 10 г

Приготування:

Замочіть желатин в холодній воді і залиште набухати.

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Печиво поламайте і подрібніть в блендері до крихти.

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Розтопіть масло і змішайте з крихтою.

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Викладіть масу в форму і добре примніть. Приберіть в холодильник до застигання.

У каструльці змішайте молоко, желатин, цукор, какао. Потім нагрійте цю суміш до розчинення желатину.

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Кип’ятити не потрібно. Приберіть з плити, додайте йогурт або сметану.

Банани очистіть і поріжте навпіл, потім викладіть на печиво і залийте сумішшю.

Шоколадно-банановий десерт без випічки

Приберіть в холодильник на 3-4 години. Можна подавати, порізавши на порції.

Переклад Coffee & milk за матеріалами ja-gotovlu


Підтримайте проект на Patreon

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.