Любите “Баунті”? Тоді вам обов’язково варто приготувати торт, який за смаком буде нагадувати улюблені смаколики.
Це не торт, це райська насолода!
Приготуй, не пошкодуєш!
Інгредієнти:
бісквіт:
✓ масло – 250 г (кімнатної температури)
✓ цукор – 2/3 склянки
✓ борошно – 200 г
✓ розпушувач – 1,5 ч.ложки
✓ яйця – 4 шт.
✓ молоко – 4 ст. ложки
✓ какао – 3 ст. ложки
✓ ванілін
Кокосова начинка:
✓ молоко – 500 мл
✓ манна крупа – 6 ст. ложок
✓ вершкове масло – 200 г
✓ цукор – 2/3 склянки
✓ кокосова стружка – 200 г (можна і більше, я завжди більше кладу)
Рецепт приготування
Масло збити з цукром.
Додавати по одному яйцю, кожен раз добре збиваючи.
По черзі додаємо інші інгредієнти.
Змастити форму і викласти туди тісто.
Випікати в розігрітій духовці (180 С) 25-40 хвилин (до готовності).
Остудити і розрізати уздовж на 2 частини.
У каструльку влити молоко, додати масло і манну крупу.
Поставити на вогонь і часто мішаючи віничком довести до кипіння. Варити до загустіння.
Знімаємо з вогню. Додаємо цукор і кокосову стружку. Добре вимішати.
У роз’ємну форму покласти нижній корж.
Зверху викласти кокосову начинку і щільно прим’яти, розрівняти.
Зверху покласти другий корж і поставити в холодильник на ніч.
Прикрасити за смаком.
Я зверху намазала вареним згущеним молоком, а потім полила шоколадною глазур’ю.
Тортик вийшов дуже смачним і ситним.
Ось, ще раз робила цей тортик, вже зверху шоколадом не стала поливати. Дуже смачний!
На роз’ємну форму діаметром 20-21 см.
Якщо форма діаметром 26 см продукти збільшити в 1,5 рази, а начинку не збільшувати, її вистачить.
Смачного!
Переклад Coffee & milk за матеріалами afing
Підтримайте проект на Patreon