п`ятниця, 19 квітня

Усик переміг Белью, відправивши його у нокаут. Відео бою

Український боксер Олександр Усик нокаутував британця Тоні Белью в Манчестері й захистив звання абсолютного чемпіона світу у ваговій категорії до 90,7 кілограма, передає Радіо Свобода.

Бій Усик проти Белью відбувся у Манчестері, і в запеклому поєдинку переміг українець. Він захистив усі свої чотири пояси та титул абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Натомість Тоні Белью залишився ні з чим.

У перших трьох раундах Белью запам’ятався кількома серіями непоганих ударів. Українець же сильно провів 4 і 5 раунди, і одного разу ледь не відправив британця у нокдаун.

У восьмому раунді Белью опинився на канвасі після бокового удару з лівої й не зміг підвестися. Рефері після відліку зафіксував перемогу Усика технічним нокаутом.

Це вже 16 перемога українця на профі-рингу і, схоже, наш боксер не збирається зупинятись на цьому. Він без проблем захистив титул абсолютного чемпіона світу та зберіг пояси WBA, WBC, WBO, IBF і The Ring.

Після бою Усик заявив, що хоче відпочити, побути з родиною, а “уже потім будувати плани на майбутнє”.

“У мене був дуже важкий рік, зараз я відчуваю велику втому. Потрібно добре відпочити, побути з родиною, близькими, друзями, відновитися”, – зазначив боксер.

Олександр Усик

Водночас він підтвердив, що планує перейти у суперважкий дивізіон.

“Так, звісно, я перейду у суперважкий дивізіон. Титул абсолютного чемпіона? Звісно, я ставлю собі таку мету. Зрозумійте, людина повинна постійно ставити перед собою нові цілі. Якщо цілей не буде – людина згасає, помирає. Я буду битися, рухатися вперед і моя кар’єрна мета – титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій категорії”, – підкреслив Усик.

Нагадаємо, абсолютним чемпіоном світу Усик став у липні – у фіналі Всесвітньої суперсерії боксу у важкій вазі він за очками здолав росіянина Мурата Гассієва.

Новини від "То є Львів" в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/inlvivinua.